Ступеня обсмажування кави

Ступеня обсмажування кави

Для того, щоб купити каву в зернах Київ відмінної якості хочемо поділитися з вами інформацією про ступінь обсмажування.

Легка обжарка "скандинавська & quot;

При даній обсмажуванні зерна мають світло-коричневий колір. В процесі даної обсмажування починається процес карамелізації. При легкої обсмажування з'являється проявиться тонкий аромат і смак . Багато сортів Арабіки при Анной обсмажуванні мають виражену кислинку. Скандинавська обсмажування характерна для північноєвропейських країн. Даний кави рекомендують пити за сніданком, так як він відмінно поєднується з молоком.

Середня обжарка " Віденська & quot;

При цьому ступені обсмажування зерна мають більш насичений колір коричнево-шоколадний. При цьому виділяється більша кількість ефірного масла, в результаті чого напій має розкішний насичений аромат. Смак досить багатогранний і злегка солодкуватий. Всі якості кавового зерна при даній ступеня обсмаження проявляються повноцінно. Вживати таку каву можна в будь-який час доби.

Темна обжарка

При цьому ступені обсмажування виходять ідеальні сорти для приготування еспресо, тому професіонали ніколи не нехтують темної обжаркой. Але в кожному процесі потрібен контроль і оцінка фахівця.

Дуже темна обжарка "іспанська або італійська & quot;

При даній обсмажуванні зерно має маслянисту поверхню і дуже темний колір. При цьому смак досить гіркий і "палений". При такому обсмажуванні на смак дуже складно визначити сорт кави.

замовити каву в зернах Київ Ви зможете в нашому інтернет магазині "Кавовар". на сторінках нашого сайту ми розташували різноманітну каву за своїми характеристиками від кращих світових виробників. Так що кожен гурман зможе підібрати для себе ідеальне рішення. Приємних покупок.


Написати коментар

captcha