Як замовити елітну каву в Києві

Як замовити елітну каву в Києві

Елітну каву варто віднести до окремих різновидів кавової продукції. Це стосується і якості і особливостей виготовлення, транспортування, індивідуальних характеристик. Замовити елітну каву в Києві ви зможете за спеціальною ціною в нашому інтернет магазині "Кавовар". При цьому ви отримаєте детальну консультацію фахівця щодо того чи іншого варіанту.

Найпопулярнішим елітним кави можна сміливо назвати Luwak. Якщо ви ще не мали випадку спробувати його, неодмінно варто замовити елітну каву за спеціальними цінами на нашому сайті. Доставка кави в офіс або додому оперативно, безпечно. У нас ви зможете замовити каву в зернах або каву мелену на будь-який бюджет.

Великі компанії-виробники кави не стоять на місці, а на постійній основі намагаються радувати новинками елітними сортами: Ямайка Блю Маунті, Копі Лювак, Колумбія Ла-Хайерия і ін Всі ці перераховані сорти кави володіють унікальною гамою, ідеально збалансованим смаком і ароматом.

Особливості елітних сортів

Кавові цінителі в один голос стверджують, що елітним називається кава зі складним процесом виробництва, або виготовляється в обмеженій кількості. Звичайно ж елітні сорти кави на рівень вище за якістю, а відповідно за своїми смаковими і ароматичними характеристиками.

Наприклад, елітна кава Коста-Ріка Гейша Хані має унікальний жасминовий смак і квітковий аромат, при цьому вміст кофеїну на 30% нижче. Даний сорт має низьку врожайність. Що ж стосується технології його обробки, так вона також специфічна. Після видалення кірки, кавові зерна сушать в пергаменті, який покритий клейковиною. Цей латиноамериканський елітний сорт користується популярністю у всьому світі. Але ви також зможете купити елітну каву в Києві. У нашому інтернет магазині "Кавовар" представлена продукція преміум-класу. Наші консультанти допоможуть підібрати ідеальний варіант, виходячи з Ваших уподобань і дадуть відповідь на всі ваші запитання. Телефонуйте нам прямо зараз 044 383 74 72, 093 841 30 27 або 099 246 30 99 і вже завтра ви будете насолоджуватися улюбленим напоєм.

Також пропонуємо скористатися нашою новою послугою-оренда кавомашини. Ми пропонуємо широкий вибір якісного кавового обладнання. Вибір кавомашини залежить від обсягів споживаного кава. 044 383 74 72, 093 841 30 27 або 099 246 30 99.


Написати коментар

captcha