Купити каву без кофеїну

Купити каву без кофеїну

Замовити каву без кофеїну в Києві, так само просто як і замовити каву в зернах. На сьогоднішній день в лінійці кожного великого виробника кави є екземпляри без кофеїну. Купити каву без кофеїну означає не відмовляти собі в улюбленому напої ні за яких обставин.

З тих чи інших причин багатьом людям протипоказано вживання кофеїну. При цьому ми із задоволенням допоможемо підібрати якісну і смачну каву без кофеїну, виходячи з ваших уподобань.

Трохи фактів про каву без кофеїну

Кава без кофеїну вперше дав про себе знати в 1903 році. Корабель, який транспортував великий обсяг кавової сировини потрапив у шторм. В результаті чого кавова сировина намокло і частина кофеїну загубилася. При цьому смакові якості як не дивно залишилися колишніми.

Завдяки допитливості хіміка Людвіга Роземус, людство дізналося, що кава без кофеїну абсолютно нешкідливий продукт. Це вдалося з'ясувати на підставі досліджень. Він запатентував своє відкриття і тут же налагодив виробництво кави без кофеїну, а через якийсь час пустив на конвеєр продукцію за назвою "Санка".

Ми можемо сміливо сказати, що кава без кофеїну після процесу певної обробки зберігає практично всі свої характеристики. При цьому вміст кофеїну зводиться до 1-2%.

Процес виведення кофеїну з зерен називається декофеїнізація. В даному процесі активно використовується водний (Швейцарський) метод без застосування хімікатів. Кава з кофеїном має приємний витончений аромат і досить насичений смак і м'який післясмак.

Способи отримання кави без кофеїну:

1. Використання гарячої води. Кавові зерна на тривалий період замочують в гарячій воді, після чого вода видаляється.

2. Використання метиленхлориду. Після вимочування кавових зерен у воді його опускають в розчинник, після цього ретельно промивають гарячою водою. При такому методі смак напою злегка спотворюється і вважається, що така кава становить небезпеку для здоров'я.

3. Використання стисненого газу. Після замочування зерен у воді вони опускаються в воду з стисненим газом. При такому вимочуванні, виробники стверджують, що смакові і ароматичні властивості не змінюються.

замовити каву без кофеїну ви зможете в нашому інтернет магазині "Кавовар" за доступними цінами. Просто зателефонуйте в "Кавовар" за телефоном 044 383 74 72, 093 841 30 27 або 099 246 30 99, ми доставимо каву без кофеїну прямо до вас додому оперативно і безпечно.


Написати коментар

captcha