Китайський зелений чай

Китайський зелений чай

На сьогоднішній день китайський зелений чай є найбільш затребуваним і популярним. Так як світ захлеснула хвиля здорового способу життя, правильного харчування, спорту і схуднень, попит на зелений чай зріс. Через своїх особливостей зелений чай надає позитивний ефект на організм в цілому.

Історія зеленого чаю сягає своїм корінням в глибину тисячоліть. Ще в Стародавньому Китаї вірили, що Чай зелений сприяє повністю оздоровити організм і продовжити молодість.

Відмінною особливістю зеленого чаю можна вважати свіжий смак з ледь вловимим весняним ароматом і ненав'язливим післясмаком.

Ми пропонуємо вам зануритися в атмосферу чайних традицій і церемоній і купити зелений чай в нашому інтернет-магазині "Кавовар" за найкращими цінами в Києві. Зателефонуйте нам 044 383 74 72, 093 841 30 27 або 099 246 30 99 і наші консультанти дадуть відповідь на всі ваші запитання.

Історичний початок

Чому саме "зелений"? Напівпрозорий чай з властивим золотисто-зеленим відтінком, в залежності від сорту відрізняється від чорного насиченого чаю. В процесі обробки листя зеленого чаю не піддають сильної ферментації (обробці), через що вони і зберігають свій первісний колір. Якщо говорити про ферментацію, то зелений чай - це злегка ферментований чай, при цьому це вже не вважається білим чаєм, але ще і не досягає ступеня улуна.

Якщо чорний чай у багатьох чайних експертів асоціюється з Цейлоном або Індією, то немає сумнівів,що зелений чай виростає в Китаї. Кожен сорт чаю супроводжується красивими легендами, при цьому можна сказати точно, що за кожним листочком ароматного чаю стоїть важка людська праця, починаючи з процесу вирощування таких примхливих рослин і закінчуючи збором листя і подальшою обробкою. Готова продукція упаковується у вакуумні упаковки і поширюється по всьому світу, для того що б ви змогли насолодитися улюбленим напоєм в тому вигляді, яким його вживають в Азії.

Замовити зелений чай ви зможете в нашому інтернет магазині "Кавовар". Ми пропонуємо якісну продукцію за доступними цінами з оперативною і безпечною доставкою. Оформити замовлення Ви зможете на сайті або зв'язавшись з нами будь-яким зручним для Вас чином з розділу " контакти".


Написати коментар

captcha