Чай пуер: його особливість та цінність

Чай пуер: його особливість та цінність

Пропонуємо Вашій увазі найпопулярніший і елітний чай пуер. Батьківщиною його вважається Китай і місцеві жителі прирівнюють його до національної цінності. Відзначимо, що деякі сорти чаю Пуер заборонені до вивезення з країни.

Протягом тривалого періоду китайський чорний пуер проходить процес ферментації. При цьому чим довше цей процес, тим краще. Цікавий факт: у китайській провінції Юньнань, в сім'ях справжніх чаеводов є звичай, при народженні дитини батьки одну чайну корж закладають в льох. Дитина доросліша і чай також набирається "сил і смаку" і коли приходить час весілля, продаж однієї такої чайної коржі здатна покрити весь весільний процес.

Ми пропонуємо вам спробувати цей унікальний продукт і замовити чай пуер в нашому інтернет магазині "Кавовар". Ми можемо запропонувати кілька сортів різного року виготовлення. Наймолодшому екземпляру всього кілька років, а ось самому зрілому - понад 20 років.

Замовити чай пуер в Києві недорого Ви зможете в нашому інтернет магазині. При цьому відзначимо, що ціна чай пуер безпосередньо буде залежати від часу ферментації. Ви зможете ознайомитися з пуер ціна у відповідному розділі нашого сайту або уточнити, зв'язавшись по телефону у нашого менеджера.

Купити чай пуер ви зможете в декількох різновидах: коржі, цеглини, точи. Перед кожним процесом заварювання необхідно відокремити невелику кількість чаю від основного шматка. Для цього вам буде потрібно спеціальний ніж (шило) для Пуера.

Користь пуеру

Китайці давно вже відзначають корисні властивості чаю пуер. У 80-і роки активно проводилися дослідження даного чаю французькими вченими, в результаті було встановлено, що чай пуер надає позитивний ефект на серцево судинну систему, а саме запобігає ущільнення стінок судин, знижує ризик інфаркту або інсульту, знижує рівень холестерину в крові.

У Китаї вірять у двадцять два цілющих ефекту чаю пуер. Китайці вірять, що чай пуер надає бадьорості, відповідно зменшує сонливість, протверезить, заспокоює, покращує зір, сприяє поліпшенню процесу травлення, знімає жар, допомагає в схудненні, видаляє мокроту, підтримує водний баланс в організмі, джерело довголіття, зміцнює зуби, заспокоює дихання.

Як правильно заварювати чай пуер?

Незважаючи на унікальність даного чаю сам процес заварювання не особливо відрізняється від звичного. Чай потрібно залити гарячою водою, при цьому вода не повинна бути окропом, а на пару градусів нижче. Дати настоятися і насолоджуватися напоєм.

Якщо ви все ще думаєте, Де купити чай пуер в Києві, рекомендуємо вам звернутися в нашу компанію за телефонами: 044 383 74 72, 093 841 30 27 або 099 246 30 99 або прямо на сайті. У нас представлено широке розмаїття чаїв пуер, ціни на чай-доступні, а якість-бездоганна!

Замовити пуер в інтернет-магазині "Кавовар" ви можете з будь-якого регіону України. Ми здійснюємо дбайливу, безпечну та оперативну доставку.


Написати коментар

captcha